Kısıklı Köyü Abdulkadir Alkan İlkokulu


Vizyon: İnsan hak ve özgürlüklerine saygılı, Atatürk ilke ve İnkılâplarına bağlı, bağımsız ve özgür düşünen bilimin ve bilginin gücüne inanan nesiller yetiştirmektir.

Misyon: Eğitim - öğretim ve sosyal alanlarda sunacağımız hizmetlerle veli ve öğrencilerimizin beklentilerini en üst düzeyde gerçekleştirmektedir.

Başarılar:

Saatler: 08:20-14:10
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuza bağlı toplam 6 adet okul öncesi öğretim kurumu bulunmaktadır. Bu kurumlarımız tek katlı olup ısınma soba ile sağlanmaktadır. Söz konusu kurumlarımız Aşağı Güveç Köyü Anaokulu (Yüksekova merkeze uzaklık: 21,7 km), Sarıtaş Köyü Anaokulu (Yüksekova merkeze uzaklık: 12 km), Yemişli Köyü Anaokulu (Yüksekova merkeze uzaklık: 10,6 km), Serindere Köyü Anaokulu (Yüksekova merkeze uzaklık: 18 km), Kısıklı Köyü Anaokulu (Yüksekova merkeze uzaklık: 18 km) ve Akpınar Köyü Anaokuludur. (20 km)

Telefon - Okul Müdürü Rahmi YALÇIN 0 (553) 399 51 29

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://kisikliaalkanio.meb.k12.tr

Adres - Kısıklı Köyü Yüksekova/HAKKARİ

Öğretmen :24
Öğrenci :386
Derslik :20
Kütüphane Kitap Sayısı :400
Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Köy

Adres - Kısıklı Köyü Yüksekova/HAKKARİ

Ulaşım Okulumuzun ulaşımı okul gidiş ve çıkış saatlerinde öğretmen servisleriyle sağlanmaktadır. Bunun dışında özel araçlar ile ulaşım mümkündür. Ayrıca Esendere Beldesine giden dolmuşlarla ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Yüksekova ilçesine 17 km uzaklıkta